Initial vroiam sa pun doar pozele chestiilor pe care le-am facut pana ajung la zi fara sa mai includ reteta sau instructiuni pentru ca nu imi mai amintesc toate detaliile (this whole public writing thing turns me off. it’s harder than i expected)

Moving on to the point, acum cateva saptamani, Viviana m-o rugat s-o ajut sa-i faca fratelui lui Stefan un tort, supriza de ziua lui. Vroia ceva cu frisca si fructe, un fel de diplomat. I-am aratat cateva variante si eventually, we decided on this. Easy to make, pleasing for the eye but not so.. tasty, in my opinion.

Am luat ingrediente pentru o portie jumate si am urmat instructiunile din reteta Laurei (i don’t know Laura, but i’ve been following her blog for so long, it feels like i do).

Concluzii:

on the positive: se pregateste rapede (mixer sa ai), si rezultatul este aspectuos. Sansele de a strica prajitura sunt mici.

on the bad side: i had issues with the taste. Gelatina s-o simtit mult prea tare pentru gustul meu. Nu imi place gelatina sub nici o forma, si nu ma asteptam sa se simta chiar asa de tare, nu la gust cat la textura.  Crema n-o avut un gust grozav, o fost .. camvag asa (probabil si pentru ca n-am pus esenta de nici un fel.)

Totusi, din ce-am inteles, lumea o fost multumita. Partea mea de prajtura am mancat-o singura, no one else in this house wanted to taste that -.-

Advertisements