Aveam in frigider niste legume care nu mai suportau amanare. Nu arunc mancare, si ma motiveaza ideea ca in frigider sunt chestii care in curand trebuiesc aruncate daca nu ma ocup de ele.

Am ramas cu niste conopida de la conopida gratinata cred, cum am facut si azi, i’ll post that later, si incepuse sa se deshidrateze putin pe alocuri so i took that, doi-trei morcovi (de la mama), 2-3 rosii medii, 1 cartof mare (tot de la mama), juma de telina si niste radacini de patrunjel (sper ca n-am uitat nimic) le-am fiert si le-am pasat, like you do for your usual “supacrema”. Am condimentat si am dres-o cu smantana si cred ca si ketchup (am o reteta de la mama lui cristi in care se pune si ketchup, tho i never quite got the taste right when i tried it). n-am pus ulei sau unt sau grasime de vreun fel, i like using as little fat as possible.

Picture below. the only one that i have.

Advertisements